Hagdahls & Co – Kroppsbehandlingar

Ta tillfället i akt och unna dig själv en skön stund och samtidigt ta hand om din kropp. På Hagdahls & Co erbjuder vi ett antal olika kroppsbehandlingar för din kropp och själ. Samtliga behandlingar passar alla hudtyper. I behandlingarna använder vi bl.a. Maria Åkerbergs ekologiska produkter som också finns till försäljning så att du kan fortsätta vårda din kropp.

Helkropps Scrub (45 min)
Uppfräschande peeling som effektivt men milt tar bort döda hudceller, stimulerar cirkulationen, ger fin lyster och lämnar huden mjuk och sammetslen. Behandlingen avslutas med lätt massage med  skön kroppslotion.
Pris: 575 kr

Papaya Kroppsdröm (50 min)
En uppiggande behandling som ger fin lyster och mjukhet till huden. I den gyllengula inpackningen finns extrakt från Papaya som varsamt löser upp döda hudceller och lämnar din hud mjukare än någonsin. Behandlingen börjar med att hela kroppen appliceras med papaya peelingen som sedan får verka medan du packas in i värme. Därefter peelas kroppen av ytterligare med en peeling innan du får duscha av dig för att sedan masseras in i en härlig body lotion.
Pris: 625 kr

Detox (60 min)
En utrensande behandling som renar kroppen från slaggprodukter och överflödig vätska samt är effektiv på celluliter. Behandlingen börjar med att peela kroppen därefter appliceras en utrensande inpackning som följs av en dusch. Behandlingen avslutas med en härlig bodylotion som masseras in över hela kroppen.
Pris: 725 kr

Choklad frossa för kropp & ansikte (60 min)
En ljuvligt väldoftande behandling som börjar med en peeling med ekologisk Choklad Scrub. Peeling underlättar att din hud lättare tar till sig näringen från inpackningen. Upplev känslan av varm Chokladolja och Body Balm samtidigt som du sveps in i en förförisk chokladdoft. Insvept i värme får du en lättare ansiktsbehandling med chokladprodukter och ekologisk hudvård. Efter behandlingen serveras kaffe eller te med chokladpralin. Undvik ljusa/vita kläder i samband med denna behandling!
Pris: 825 kr

Hot Stone massage (60 min)
Hotstone massage är en behandling med varma lavastenar och aroma oljor. Terapeuten använder stenarna och sina händer för att skänka dig en behaglig avslappnande massage. Stenarna innehåller mineraler och framför allt järn som absorberas genom huden. Dessa stenar har en förmåga att bevara värme. Behandlingen ger en känsla av totalt välbefinnande. Den här behandlingen är mycket efterfrågad och är ett utmärkt alternativ till traditionell massage
Pris: 785 kr

Vid kroppsbehandlingar kan ett extra ombyte av underkläder vara bra att ta med!